HF KP paars 002
THE HUB TRANSP 2
FRANCQ COLORS SAVE THE DATE enkel moodboard
LAST CHANCE
12 min
Guest speaker
23.09.2021 - 6.00 PM

Recap Milan Design Week & Trend Seminar by Francq Colors
*VOLZET*

Het Salone del Mobile in Milaan is de hoogmis van design. Honderden nieuwe stoelen, tafels, lampen en accessoires worden er voorgesteld, naast spectaculaire installaties. Maar wat moet u daarvan onthouden? Wat zijn de trends die we in de komende jaren zullen zien? Welke kleuren, materialen en vormen zullen onze interieurs veroveren?

Francq Colors vatte voor u de belangrijkste trends van Milaan samen in een handige presentatie: de hoogtepunten van de beurs, de mooiste installaties en de beste nieuwe producten.

Trend Seminar by Francq Colors

Hoe zal onze maatschappij reageren eens het ergste covid-leed geleden is?

Zullen we in de roaring twenties terechtkomen? Of toch eerder de trembling twenties? Hoe zal uw merk of uw bedrijf deze wederopstanding beleven?

De post-coronaperiode draait volledig om een wedergeboorte, een heruitvinding van onszelf.

We zijn het afgelopen jaar zonder twijfel in een gigantische digitale stroomversnelling terecht gekomen. Leer hoe toonaangevende labels daarmee omgaan en hoe we zelf onze buitenwereld via een digitale bril zullen blijven bekijken. Dat heeft uiteraard ook een impact op onze kleur-voorkeuren.

In een inspirerend trend seminarie belicht Hilde Francq de lifestyletrends die u niet mag missen in de komende jaren. Van kleurencombinaties tot materiaalpaletten krijgt u alle informatie om future-proof te zijn voor de komende jaren.